Nooit meer slepen met bagage?

verstuur al je bagage van huis naar hotel

Boek nu zonder

Landentoeslag!

Tijdelijke actie

 

Stel jezelf eens de vraag “waarom reis ik nog met bagage?” Bekijk daarna eens onze video

  

Het Travel Light proces in zes stappen of scroll en bekijk onze video

  • Bereken & boek
  • Welkomstpakket
  • Inpakken & vertrek
  • Track & trace
  • Aflevering
  • Retourzending

Bereken & boek

Geef aan waar je naar toe gaat en wat je van plan bent om te gaan doen. Je komt op onze boekingspagina. Hier vind je de exacte prijs. Tevens kun je de boeking verder specificeren en eventueel extra bagage bij boeken. Naast hotels leveren wij ook af bij appartement recepties of sleuteladressen. 


Welkomstpakket

In onze service zit momenteel standaard dat wij voor jou de documenten klaarmaken, printen en zorgen voor verpakkingsmaterialen (fiets uitgesloten) met een bijbehorende instructie.

Door deze service voorzien we je van een onbezorgde start van je vakantie. Gemiddeld ontvang je 7 dagen voordat jij op reis gaat een welkomstpakket met alle benodigdheden, afgestemd op wat je meeneemt, voor het klaarmaken van jouw verzending. 


Inpakken & vertrek

Volg de instructie zoals meegeleverd in het welkomstpakket voor het klaarmaken van jouw verzending.

Vakantie is ontspannen. Ons advies is dan ook: maak je bagage geruime tijd van te voren klaar voor vertrek. Zorg dat alles netjes klaar staat, zodat je niet op het moment dat de chauffeur aan de deur staat al je spullen nog bij elkaar moet zoeken.

Bekijk onze instructievideo's op de informatiepagina's per categorie om een beeld te krijgen van wat je van Travel Light kunt verwachten. Bij twijfel bel gerust onze klantenservice.


Track & trace

Onze medewerkers volgen te allen tijde jouw bagage. Zij kun je precies vertellen waar je bagage is. Tevens kun je ook zelf de bagage volgen via Track & Trace. 


Wij streven er naar om de bagage uiterlijk één werkdag voor uw aankomst af te leveren. 

We take care of your luggage door to door!

Aflevering

Wij streven ernaar altijd de bagage één werkdag voor jouw aankomst af te leveren. Wij nemen contact op met het ontvangstadres, al adviseren wij onze klanten dit ook te doen tijdens het boeken. In het welkomstpakket leveren we ook een persoonlijke noot mee ter attentie van de receptiemedewerker(ster). 

Enjoy Europe, make sure you Travel Light 

Retourzending

Tot slot: in ons welkomstpakket heb je een wit/oranje TNT envelop gekregen. Hierin zitten de labels en instructie voor jouw terugreis. Neem deze dus mee op vakantie. Pak jouw verzending in op dezelfde wijze als bij de heenreis en zet deze klaar bij de receptie. Wij halen jouw bagage één werkdag na jouw vertrek daar weer op.

Tijdens het boeken geven wij een afleverdatum aan. Dit is de uiterlijke datum dat wij de bagage afleveren. 

Travel Light Tip:  Wanneer je besluit langer te blijven, kun je tot vier (4) werkdagen voor vertrek je vertrekdatum bij ons aanpassen. 


Let us carry your weight...

We take care of your luggage! 

 

“Let us carry your weight.”

Travel Light is powered by TNT Express en gevestigd te Scheveningen. Het versturen van bagage lijkt nieuw, maar dat is het niet. Wij brengen gewoon service en gemak voor een eerlijke prijs weer terug. Wij maken je reiservaring echt aangenamer door bagage bij je thuis op te halen en klaar te zetten op jouw plek van bestemming. 

Of je nu met vrienden gaat golfen in Portugal, in Oostenrijk een weekendje gaat skiën of gewoon op vakantie gaat, al onze klanten die Travel Light hebben ervaren willen nooit meer anders en waarderen ons gemiddeld met vijf sterren. 

“Ervaar de nieuwe manier van reizen”

Lees meer